helló Eger!

közélet, politika, művészet, kultúra, sport, kényes dolgok, kínos történetek - szóval Eger. Néha komolyan, néha pedig egyáltalán nem. Ha van egy jó sztorid - jöhet!

Facebook

Címkék

afora (1) agora (1) agria agora (2) agria volán (2) áremelés (1) ász jelentés (1) badora dance company (1) bárány uszoda (1) belváros (2) bérlet (1) bíboros (1) biomassza (2) biomassza fűtőmű (2) blaskó balázs (3) bognár ignác (1) bor (1) cheb (1) csarnó ákos (1) császár zoltán (3) dobó kardja (1) dobó szobor (1) dobó tér (2) dr. csarnó ákos (1) dr. kovács luca (1) dr bánhidy péter (1) dr bárány attila (1) egal (3) eger (35) egri (1) egrix (1) egri hegyközsség (1) egri magazin (1) egri önkormányzat (1) evat (1) evat zrt (2) fc (1) fidesz (6) foci (1) gárdonyi géza színház (1) gyurcsány ferenc (1) habis lászló (6) helloeger blog (1) helyreigazítás (1) jégpálya (1) jobbik (2) jövő (1) juhász mihály (2) jung lászló (1) kiszámíthatóság (1) kocsis zoltán (1) költségvetés (1) költségvetési és gazdálkodási bizottság (1) környezetvédelmi hatástanulmány (1) köszöntő (1) kovács géza (1) közgyűlés (1) lista botrány (1) lmp (3) lopás (1) lugosi dénes (1) magyar dal napja (1) martonné adler ildikó (1) más (1) megyeháza (1) menetrend (1) misi (1) misz mihály (1) mszp (3) műjégpálya (2) nagy istván (1) olimpia (1) önkormányzat (1) pál györgy (2) pénzügyi és ügyrendi bizottság (1) pozsony (1) protovinné zsilinszky erzsébet (1) rátkai attila (1) rázsi botond (3) saárossy kinga (3) sós istván (1) sós tamás (1) szeleczki jános (2) szelektív hulladék (1) szelek szárnyán (1) szocialisták (1) szolidaritás (1) szúnyog köz (1) szuret (1) tánc (1) távhő (1) távhődíj (1) terry black (1) tervpályázat (1) tóth istván (2) tüntetés (1) urban legends (1) vancsa miklós (1) várkonyi györgy (2) városi legendák (1) végvári vitézek (3) zöld (1) Címkefelhő

2012.07.30. 18:59 Egri Ámpír

Ma Habis lép ringbe az Olimpián!

habis_1.jpgA polgármester igazi régi motoros, így olyan sportágakban indul a Politikus Olimpián, mint az igazi mestereket követelő kitérés, halogatás, tökölés illetve politikai öttusa! Nézzünk magunkba és lássuk be: Egerből egyszerűen nincs jobb versenyző, aki 100%-osan tudna képviselni minket! Olyan eredmények fűződnek Habis polgármester nevéhez, mint az AGORA bukása vagy éppen a belvárosi rekonstrukciós munkálatok alapos késedelme. De nézzük, hogy politikusunk mire jut a politikai öttusában!

Aki nem tudná a politikai öttusa öt részből áll, egyenként kell megméretkezni az egyes sportágakban, mint médiakezelés, ellenzék kezelése, támadás, megúszás és vesszőfutás. Habis László erős felkészülési idény után, a parlamenti patkóbeli csatározásokban is edződve jutott ki a versenyre. Büszkék lehetünk teljesítményére, kérünk is mindenkit, hogy szívből szurkoljon. Nézzük is, hiszen épp most lép a pályára!

Igen. Habis alaposan küzd a közvéleménnyel, jól használja a Városi Televíziót és az Egri Magazint is. Mondhatnánk azt is, hogy telitalálat, ahogy manőverez és használja a médiát, csak az a baj, hogy néha rossz hírek is előkerülnek. Nem baj, jöhet a vizsgálat! Legutóbb is, milyen ügyesen megoldotta a Rádió Eger problémát, emlékszünk? Végül tűrhető eredménnyel jön ki a megmérettetésből, de nincs ideje pihenni, mert az ellenzék kezelésére komoly erőtartalékjait kell megmozgatnia.

De mit neki Pál György, Bognár Ignác vagy dr. Csarnó? Ezeket reggelire megeszi... De várjunk csak! Ho-hóóó, Császár Zoltán ugrik elő! Ez nagyon kemény! De jönnek újak, nézzék csak. Egyre sűrűbben jönnek a lakossági felszólalások, jaj de kellemetlen. De ez sem baj, hisz nemsokára megszűnik a felszólalás intézménye. Ez aztán mesteri! Igen, ilyen egy igazi küzdő!

Támadásban legendásan visszafogott, ezt ellenfelei is jól tudják, azonban finom riposztokkal kezeli Pál György játékostársát, valamint molyirtóval a sürgősségi indítványokat. Megy ez, nem kell aggódni. Habis most átmenetileg kicsit visszaesett, de a két utolsó sportágban még erősíthet, sőt egyenesen átveheti a vezetést!

És igen! Az előzetes várakozásoknak megfelelően Habis László jól megúszta. Már megint. Interpelláció? Kérdés? Rossz hírek? Letelefonálgató képviselők? Bukott 100 millió? Semmi. Egyszerűen lepattan róla, mintha mi sem történt volna. ilyen egyszerűen nincs, a szemünknek alig hiszünk! A kérdések elől kibújik, megmagyaráz, nemhiába bíztunk benne. Könnyeinkkel küszködünk, de tényleg, hogy mennyire nem lehet felelősségre vonni őt. Persze ehhez kell némi belső indíttatás, hogy ne is vegyük figyelembe a kétkedőket, de hát ez a sport... Egyszerűen nincsenek szavak.

Az ötödik sportág a legnehezebb, ide igazi férfi kell. Éppen ezért is mondta vissza Csákvári képviselő a megmérettetést, mert ő nem bírta volna a vesszőfutást. Ennek a sportágnak a legnagyobb szépsége abban van, hogy ha esetleg a megúszás jól sikerülne, annál nagyobb lesz a vesszőfutás! És láthatjuk is, amint kis segítséggel, de Lista-ügyben már bizonyított. Csak a kezünket dörzsölhetjük, hogy mi vár rá, ha pl. a belvárosi rehabilitációs program tovább késik.

Jó kis sport ez!

Kitérésből, halogatásból és tökölésből a következő napokban láthatjuk küzdeni. Hajrá!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://helloeger.blog.hu/api/trackback/id/tr904687192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása